2011. december 28., szerda

Suzuki Swift 2 2005-től EBC sport féktárcsa!!!! - Jelenlegi ára: 51 400 Ft

Suzuki Swift 2 EBC lyuggatott-mart sportféktárcsa! PROFI kivitel!!!!
Az ilyen kis féktárcsa átmérőjű autóknál igen nagy problémát jelent, hogy egy komolyabb fékezés után, a felmelegedett fékrendszer miatt, jelentősen csökken a fékhatás. A sportféktárcsa ezt szinte teljesen megszünteti, természetesen egy megfelelő minőségű fékbetét is szükséges a dologhoz.
Tájékoztató:
EBC Turbo Groove Disc sport féktárcsa sorozat.
A speciálisan fúrt és nútolt sportféktárcsa tulajdonsága, hogy a bemarás egészen a tárcsa széléig kifut és ezáltal a szennyeződések, anyagmaradványok, továbbá fékezéskor a fékbetétből felszabaduló gázok, maradéktalanul eltávoznak. Ez biztosítja a fékbetét egyenletes és párhuzamos kopását, ezenfelül a Turbo Groove bemarás,  plusz levegőt továbbít a tárcsa és fékbetét közé, ezzel elősegítve a fékrendszer még jobb hűtését. Az EBC Turbo Groove Disc aranyszínű horgany réteggel van bevonva, ami azokat a részeit védi a korróziótól, amik nem érintkeznek a fékbetéttel. A Turbo Groove Disc nincs teljesen átfúrva (mint sok  hasonló termék) és ennek az egyedi megoldásnak köszönhetően nem keletkeznek repedések a furatok peremén, ami komoly fékhatás romlást és fékbetét roncsolódást eredményezhet.  Ez az egyedi  megoldás  tökéletes fékgáz-elvezetést biztosít, és a zsákfuratoknak köszönhetően kizárt a tárcsa átrepedése, ami egyes átfúrt tárcsáknál előfordulhat. A Turbo Groove Disc precízen van megmunkálva és tökéletes a kiegyensúlyozása. Talán a legtöbb különleges és mérhetően hasznos műszaki megoldást és minőséget, igényességet magában hordozó féktárcsa manapság.
 
FIGYELEM!: A fúrt és mart felületű féktárcsák fékezés közben zajosabbak mint a sima felületű változatok.  
FIGYELEM!: A korrózió védelem nem azonos a rozsdamentesség fogalmával! Azokban az országokban ahol a jégmentesítést környezetbarát anyagokkal végzik, akár éveken keresztül sértetlen maradhat a féktárcsák bevonata. Sajnos a hazai, agresszív csúszásmentesítő anyagok, már az első alkalommal károsíthatják a felületeket. Ez csak esztétikai szempont, de bosszantó. Sajnos nem tudjuk befolyásolni.
Az ár 2 darabra, azaz 1 párra értendő!!!
Figyelem!
Mivel nagyon sok autótípus és különböző méretű tárcsák vannak a piacon, ezért rendeljük a termékeket. Amennyiben nincs raktáron az adott alkatrész, úgy Angliából küldik, aminek szállítási ideje 1, 5-4 hét közzé tehető.
Rendelés esetén 25% előleg küldése szükséges, aminek összegét természetesen a vételárból levonjuk a végső fizetésnél.



Jelenlegi ára: 51 400 Ft

Az aukció vége: 2012-01-07 09:30
. Suzuki Swift 2 2005-től EBC sport féktárcsa!!!! - Jelenlegi ára: 51 400 Ft