2011. december 26., hétfő

Dr. Csiák Gyula - Bioenergetika és akupunktúra - Jelenlegi ára: 500 Ft

Jó állapotú, párszor belelapozott.  
Ha elolvasta ezt a könyvet, kérem segítsen megválaszolni nekem az alábbi kérdéseket. Uri Geller példája is bizonyítja, hogy az élettelen anyag (olaj, arany stb. ) is jeladásra bírható. Mit gondoljunk akkor a holttestről? Meddig tart az életünk? Megáll a szív, megáll az ész és kész, vége?
A koporsóban nyugszik egy hallatlanul bonyolult szerveződésű, nemrég még működött emberi tetem. Semmilyen jeladás attól a sokszínű anyagtól már nem várható? Az olaj, az arany igen, az emberi testet alkotó szövet nem jelezhet? Hosszú évtizedek eltelhetnek, mire porrá leszünk. Addig néma a tetem? Látszólagos földi létünk véget ért, de mi lehet azon túl? Materialista mennyország?
A hagyományos temetés főhelyén a koporsó, benne az elhunyt. Úgy érezzük, Ő is jelen van. Ha a főhelyen egy urna ált, mintha mindennek más lenne a hangulata. Hiányzik valaki? Az élő hozzátartozók jeladásra bírhatják-e a nemrég elhunyt szeretett kedvest? A szív megállt. Megmaradhat-e az ember szellemisége, kisugárzása az utolsó dobbanás után is? Megtalálhatja katonafia ismeretlen sírját az édesanya? Létezhet egy materialista gondolkodó számára is a túlvilág, a halál napja utáni létezés?
90  oldal
Szállítási költség:
- személyes átvétel esetén: Budapesten és Pakson ingyenes.
- ajánlott levélként, előre utalás útján, a Magyar Posta által feltűntetett díjak alapján.
Nézze meg a többi termékemet is!


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-12 10:55
. Dr. Csiák Gyula - Bioenergetika és akupunktúra - Jelenlegi ára: 500 Ft