2012. március 23., péntek

Patatanya : Baromi buli Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
Egy farm gazdája hajlamos azt hinni, hogy ő az úr az állatok felett, de nagyon téved. Ugyanis amint látótávolságon kívül kerül, az őrszemnek kiállított birka azonnal elkurjantja magát, hogy "Tiszta a levegő! ", és az állatok két lábra ugranak, sétálnak, fecsegnek, tévéznek és tréfákat eszelnek ki.
Otis, a fiatal bika számára ez utóbbi a legfontosabb. Legjobb barátai - Pip, az egér, Freddy, a menyét, Peck, a kakas és Pig, a malac - a világ legnagyobb cselszövői, akik mindig benne vannak egy kis szórakozásban. Otis kicsit olyan, mint egy nagyra nőtt borjú, és nagyon jól érzi magát velük.
Otis apja, Ben azt a feladatot vállalta magára, hogy megvédi a farm állatait közös ellenségeiktől, a sakáloktól. Komolyan veszi a munkáját és azt szeretné, ha Otis végre felnőne és megtanulná, mi a felelősség.
Ben bánatára fia egészen máshogy viselkedik, mint amit elvárna tőle. Amint a gazda kiteszi a lábát az istállóból, kezdetét veszi a buli. És ezen az estén még egy csinos, új tehén is jelen van, Daisy - Otisnak azonnal megtetszik, és Daisyt is vonzza Otis laza személyisége.
Ez nem Ben világa. Ő inkább odakinn a kerítésnél őrködik és védi a farmot a sakáloktól. Amikor Otis azt mondja neki, ez a munka "nem neki való", Ben így felel: "Otis, egy erős bika kiáll önmagáért, egy még erősebb pedig kiáll másokért".
Végül eljön az idő, amikor Ben már nem tudja vezetni az állatokat. Otis megpróbál rendet tartani, de nem találja a helyét a vezető szerepében. Ben irányítása nélkül kitör a káosz, és a farm gazdája kezdi megsejteni az állatok titkát... ami pedig még ennél is rosszabb, az alattomos sakálok kezdik azt hinni, most már övék lehet a farm.
Részletek a filmről
Stáblista
rendező: Steve Oedekerk
forgatókönyvíró: Steve Oedekerk
zeneszerző: John Debney
producer: Paul Marshal, Steve Oedekerk;
Szereplők
Kevin James (Otis, a bika hangja)
Courteney Cox (Daisy, a tehén hangja)
Sam Elliott (Ben, a bika hangja)
Danny Glover (Miles, az öszvér hangja)
Wanda Sykes (Bessy, a tehén hangja)
Andie MacDowell (Etta, a tyúk hangja)
David Koechner (Dag, a prérifarkas hangja)
Jeffrey Garcia (Pip, az egér hangja)
Cam Clarke (Freddy, a menyét hangja)
Rob Paulsen (Peck, a kakas hangja)
Tino Insana (Pig, a malac hangja)
Forgalmazó: Paramount
Megjelenés dátuma: 2007. 04. 18.
Képarány: 16: 9
Szinkron nyelv: magyar DD 5. 1, lengyel Stereo, angol DD 5. 1
Felirat nyelv: magyar, szlovén, szerb, román, lengyel, horvát, héber, cseh, bolgár, arab, angol
Extrák: -Audiokommentár Steve Oedekerk, Paul Marshal és a stáb többi tagjának közreműködésével, -Mud videoklip, -Kisfilm: Bugi a pajtában, -Kisfilm: A Pata tanya hangjai, -Kisfilm: Egy animátor élete, -Kisfilm: Színészmesterség Kevin Jamesszel, -Kimaradt jelenetek, -Videóklip, -Előzetes, -Rádiókampány



Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Az aukció vége: 2012-03-13 05:57
. Patatanya : Baromi buli Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 499 Ft