2012. január 1., vasárnap

Lisa Time S és Lisa Combi II - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

 Lisa Time S és Lisa Combi II:
A Lisa Time S el­sőd­le­ges fela­da­ta az elő­re be­ál­lí­tott idő­pont­ban va­ló éb­resz­tés, ezt vil­la­nó fénnyel és hang­jel­zés­sel, kü­lön ren­del­he­tő vib­rá­tor­ral va­ló­sít­ja meg. Ezen­kí­vül az elek­tro­mos há­ló­za­ton ke­resz­tül, fo­gad­ja a kü­lön­bö­ző hang­ér­zé­ke­lők jel­zé­se­it. Ezek ké­pe­sek ér­zé­kel­ni a csen­gő, ba­ba, te­le­fon­csen­gő, stb. hang­ját. A hang­ér­zé­ke­lők mű­kö­dé­sét a Lisa Time S fény­vil­la­nás­sal, hang­gal jel­zi.
Lisa combi II ké­szü­lék ér­zé­ke­li a te­le­fon­csen­gést és egy aj­tó­csen­gő hang­ját. Ezek­ről az ese­mé­nyek­ről jel­zést küld a Lisa Time S ké­szü­lék­hez, me­lyet vil­la­nás­sal, hang­gal je­lez. A ké­szü­lék­hez min­den­kép­pen kell va­la­mi­lyen jel­zés­meg­je­le­ní­tő esz­köz, je­len össze­ál­lí­tás­ban ez a Lisa Time S.
LISA time S
Digitális ébresztőóra a következő funkciókkal:
- villanófény,
- vibrációs ébresztés, hangjelzés,
- konektoraljzat (a csatlakoztatott és bekapcsolt lámpatest jelzésre villogni kezd)
Kijelző: telefon, csengő, bébiőr, személyhívó és vészjelző.
Combi II
Kombinált jelátalakító csengő és telefon csörgésre.
Kapcsolat telefonnal: kisfeszültségű vezérlés
Kapcsolat csengővel: hangvezérlés
Működési elv: A berendezés legalább egy adóból és egy vevőből áll. A vevő felveszi az akusztikus jelet és rádióhullámokká alakítja azt. Az impulzusok a meglévő elektromos hálózaton keresztül jutnak a vevőhöz, ami fényjelzéssé alakítja azokat.
Lisa time S bolti ára: 85. 360. -
Combi II bolti ára: 54. 660. -
Nyugodtan kérdezz licit előtt, de max. a csomagolásról tudok infóval szolgálni, mert a termék bontatlan állapotban van, sosem volt használva. Akinek szüksége van ilyen készülékre, az biztos tud róla mindent, amit a neten is meg lehet találni. Sajnos nem volt alkalom a használatára, garanciát nem tudok vállalni a termékre, mert itt áll már több, mint egy éve sajnos : (
Kérlek, csak akkor licitálj, ha komolyan gondolod a vásárlást! Bizonyos esetekben előrébb hozok zárást, de licitet nem törlök. Kérem, hogy a licit nyertese az automatikus értesítés után 3-4 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot.  Több esetben megértő vagyok, fizetési gondjai bárkinek lehetnek, de azért kérem, hogy a termék árát minél előbb utalja a nyertes. Amennyiben ez az egyeztetett időpontig nem történik meg, úgy a terméket ismét meghirdetem. Nem szeretek negatív értékelést adni, ezért ezt csak a legvégső esetben teszem meg, kérem ezzel senki ne éljen vissza! : )
Kizárólag ajánlva postázok! Ezt azért írom le ide is, mert a szállítási infók között érthetően le vannak írva az átvételi ill. szállítási feltételek, de volt már olyan vevőm, aki ennek ellenére reklamált. Simán még saját felelőségre sem postázok! Megértésedet köszönöm!
A termékek személyes átvételére Bp-en, a IV. kerületben van lehetőség


Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-18 16:58
. Lisa Time S és Lisa Combi II - Jelenlegi ára: 15 000 Ft